Blogg: Mr. Silly
Foto: Tomas Brandt Wangel
Blogg
RIG, RIG, RIG! Ännu en RIG-tig sillybomb!
ANNONS

Mr. Silly avslöjar ytterligare en SSL-destination för en av RIG:spelarna som lämnar Umeå.

TV: Se när Daniel Ring ger RIG Umeå ledningen hemma mot topplaget Tullinge

Mycket Corona-oro just nu. Men som jag skrev senast så pausar inte Sillysäsongen på grund av något Coronavirus utan vi trampar igång mer och mer och mer! 

Och det är fortsatt mycket surr om RIG, och konstigt vore väl annars med tanke på spelarna som nu lämnar på både herr och damsidan. Och nu kan jag avslöja ännu en RIG-tigt stor sillybomb som kanske ljusnar upp tillvaron lite medan vi väntar på dagens besked ifall det blir något slutspel eller inte, eller om vi kan förvänta oss ett slutspel som spelas färdigt i samma veva som vi ska dansa smågrodorna runt midsommarstången, eller om man helt enkelt gör en Schweiz och bestämmer att vi får inte någon mästare den här säsongen.

För det står nu klart att ytterligare en RIG-spelare har valt spel i superligan till hösten. Jag har nämligen hört från väldigt säkra källor att Daniel Ring byter norr mot söder och flyttar låååååååååångt ner i Sverige när han nu lämnar Umeå för spel i skånska Höllviken. Ring väljer därmed bort någon form av återkomst till Stockholms-området för att istället bli lagkamrat med Johannes Wilhelmsson. Kanske en(ny) framtida superduo? Ring är ju van med att spela med en superduo då han i fjol fick lira med Victor Wettergren och Hampus Ahrén innan de tog studenten från RIG Umeå.

En sak är iallafall säker -  det fortsätter dugga tätt kring RIG-spelarna och deras destinationer nu när studentmössan ska lyftas på...

Den här artikeln handlar om: