BLOGG: MR. SILLY
Blogg
Uppgifter: Tappar landslagsstjärnan - gjort klart med ny klubb
ANNONS

Innebandymagazinets Mr. Silly ger dig det senaste stoffet från årets #ibsilly-marknad.

Mr. Silly är Innebandymagazinets nya anonyma Silly season-bloggare. Här kommer heta rykten och stoff att behandlas. Har du tips eller information till Mr. Silly? Tveka då inte att maila till sillyseason@innebandymagazinet.se eller skicka ett meddelande via kontaktformuläret här.

Schweizare blir sällan långvariga i SSL. Nu verkar det som att det inte blir fler än två säsonger i Mullsjö för landslagscentern Tim Braillard som enligt mina uppgifter vänder hem till Schweiz igen. Om mina källor inte sviker så handlar det om Alligator Malans som blir nästa klubbadress, där gamla svenska hjältar som Mathias ”Bult” Larsson, Johan ”Dragskottskungen” Anderson och Stefan ”Bagarn” Smedberg tidigare huserat. Svenskar i laget idag är Oscar Eriksson-Elfsberg och tränaren Oscar Lundin (Lundin flyttar dock hem till Sverige igen efter säsongen).

Intresse från svenska klubbar har inte saknats, vilket inte är så konstigt efter att han gjort över 60 poäng på två säsonger och blev utsedd till Årets center i fjol.

Mullsjö kan även tappa sin andra schweiziska stjärna. Jag vet att Tim var en stor orsak till att klubben lyckades knyta till sig succémannen Jan ”Pizza-Janne” Zaugg, som säger sig vara osäker på framtiden och inte har tagit något beslut för nästa säsong. Att Tim försvinner gör det nog inte lättare för MAIS att behålla bolltrollaren.

Den här artikeln handlar om: