Foto: Per Wiklund

Ibsilly-bomben: Tidigare SSL-spelaren klar för Herr1an

ANNONS

Nu står det klart att tidigare SSL-spelaren Ludwig Persson är klar för spel i Herr1an tillsammans med Hovshaga.

Det var under hösten 2019 som chockbeskedet kom att Ludwig Persson valde att avsluta elitkarriären och därmed lämnade Växjö Vipers. Därefter har Persson inte synts till på en innebandyplan - men nu blir det ändring på det. Under måndagsförmiddagen presenterades nämligen Ludwig Persson av Herr1an-klubben Hovshaga och det innebär att Persson nu är tillbaka i moderklubben.

- Sen jag la av med min elitkarriär med Växjö Vipers så har jag saknat att tillhöra ett lag och en gemenskap igen. Och med tanke på att jag inte riktigt har orken eller motivationen att spela i SSL, så kändes HAIF det som det rätta valet, säger Ludwig Persson till Hovshagas hemsida.

Och Persson hoppas kunna bidra med en hel del erfarenhet.

- Givetvis en hel del erfarenhet och innebandykunskaper. Ska försöka plocka fram det bästa ur mig och hoppas på att göra gruppen bättre & starkare.

Christoffer Tiderman, tränare:

- Det känns ju självklart oerhört bra, vi får in ett kraftpaket som kommer vara väldigt nyttig ur många perspektiv. Imponerad av hans kravbild på sig själv och på laget.

Hovshaga ligger för närvarande på en femteplats i Herr1an Östra Götaland på 25 poäng, en poäng bakom Olofströms på fjärdeplats. Lagets nästa match är också borta mot just Olofströms på torsdag klockan 19.00.

Den här artikeln handlar om: