Allsvenskan Södra

Örebrostjärnan om kommande prestigemötet, SSL-kvalet - och mer

Örebros stjärnforward Marcus Ekengren berättar om: ✔ Ifall han känner press att Örebro måste avancera tillbaka till SSL ✔ Kommande prestigematchen mot Lindås ✔ Kontraktet som går ut i vår med Örebro

Det återstår nio omgångar av allsvenskan södra och för närvarande innehas SSL-kvalplatserna av Fagerhult Habo, Karlstad, Lindås och Örebro efter att man plockat en viktig seger i helgen mot Åstorp/Kvidinge. Men det var en dramatisk match där Örebro  hade en 4-0 ledning tidigt i den andra perioden som Åstorp/Kvidinge sedan hämtade ikapp och kunde kvittera till 4-4 med bara två minuter kvar att spela. Väl i förlängningen kunde sedan Simon Jirebeck avgöra och se till att Örebro nu befinner sig ett steg närmare en SSL-återkomst.

En som inte kunde vara på plats och delta i matchen var forwarden Marcus Ekengren som istället fick följa matchen hemifrån på grund av sjukdom. Ekengren har istället siktet inställt på den kommande matchen där Örebro ställs mot Lindås Rasta i ett riktigt prestigemöte,