Jobba hos oss


Jobbtillfällen för dig med stort innebandyintresse

Jobba som sportjournalist med innebandy på Innebandymagazinet och Everysport Media Group (ESMG). Vi på ESMG Media producerar nyhetsmaterial inom sport och driver förutom Innebandymagazinet ledande sportmedier som SvenskaFans, FotbollDirekt, HockeySverige och EliteProspects.

Just nu söker vi:

•  Journalister/skribenter deltid, frilans

•  Bloggare

•  Praktikanter (journalistutbildningar skrivande, video och sociala medier)

Skicka in din ansökan/cv till oss: jobb@innebandymagazinet.se

Innebandymagazinet.se är Sveriges största mediekanal för innebandyrörelsen som ger dig de senaste nyheterna från hela innebandyvärlden. Under devisen "Hela Sveriges innebandymagasin" publicerar vi nyheter från alla nivåer om allt från klubbar, ledare och spelare. Innebandymagazinet finns på de flesta plattformar webb, mobil och sociala medier där vi publicerar i både text- och videoform.

Kanske är det här du hittar ditt drömjobb? Vi har nämligen redan hittat våra...

×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Innebandymagazinet.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt). Vänligen gå in på mina sidor för att se hur lång tid du har innestående på din prenumeration.

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten