Thorengruppen vann mot Warberg IBF

Thorengruppens fina svit håller i sig efter 4-1 mot Warberg IBF

4-1 (2-0, 0-0, 2-1) blev resultatet när Thorengruppen och Warberg IBF möttes i Nolia Arena på söndagen. I och med detta har Thorengruppen hela sex raka segrar i Superligan dam.

– En match där vi har väldigt mycket boll men är mycket längs med sargerna och när vi väl kommer in centralt spelar Warberg ett väldigt tight och bra försvarsspel. Deras debuterande målvakt, Isa Böcker gör en fantastisk bra insats och är banans bästa spelare. Men vi är nöjda att vi tagit sex av sex möjliga poäng i helgen, kommenterade Thorengruppens tränare Daniel Jernberg.

I början av matchen var Thorengruppen starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Emelie Wibron och Veera Kauppi.

Andra perioden blev mållös. Thorengruppen gjorde två mål i tredje perioden och gick från 2-0 till 4-0, målen av Cajsa Alm och Sofia Mittentag. Målen punkterade matchen.

Vera Roos reducerade förvisso, men närmare än 4-1 kom inte Warberg IBF. Thorengruppen tog därmed en stabil seger.

För Warberg IBF gör resultatet att man nu ligger på åttonde plats i tabellen, medan Thorengruppen leder serien.

Söndag 27 oktober möter Thorengruppen Kais Mora borta 13.00 och Warberg IBF möter Malmö FBC hemma 16.00.

Matchrapporter: Thorengruppens fina svit håller i sig efter 4-1 mot Warberg IBF Tova Pettersson het när Warberg IC besegrade IBK Dalen Thorengruppen fortsätter vinna – 7-6 mot Pixbo IBK Formstarka Thorengruppen vann mot Endre Rönnby IBK fortsätter vinna – 9-4 mot Warberg IBF