Karlstad IBF förlorade mot Endre

Anja Wyss tvåmålsskytt för Endre i segern mot Karlstad

Endre vann mötet med Karlstad borta med 6-2 (3-1, 2-1, 1-0) på lördagen i Superligan dam.

Endre stod för tre raka mål i första perioden när laget ryckte åt sig ledningen med 0-3.

Karlstad reducerade dock till 1-3 genom Alexandra Terner med 1.15 kvar att spela av perioden. Endre ökade ledningen till 1-4, återigen genom Anja Wyss efter 6.21 i andra perioden.

Karlstad gjorde 2-4 genom Amanda Gottebo efter 8.13 av perioden.

Efter 14.14 ökade Endre på till 2-5 genom Elin Roos. 6.51 in i tredje perioden slog Nela Jirakova till på pass av Chiara Gredig och ökade ledningen för Endre. Det fastställde slutresultatet till 2-6.

Anja Wyss gjorde två mål för Endre och spelade fram till två mål.

Karlstad står fortfarande utan poäng efter fem spelade matcher, medan Endre har sex poäng efter fyra matcher.

Karlstad tar sig an Telge SIBK i nästa match hemma söndag 20 oktober 17.00. Endre möter samma dag 13.00 Rönnby IBK borta.

Matchrapporter: Efter fem förluster i rad – äntligen är sviten bruten för Karlstad Rönnby IBK vann mot Endre Anja Wyss tvåmålsskytt för Endre i segern mot Karlstad Formstarka Thorengruppen vann mot Endre Täby vann mot Karlstad