Rasbo vann mot Storvreta Ungdom IBK

Daniel Stenlund gjorde två mål för Rasbo i segern mot Storvreta U

Rasbo vann mötet med Storvreta U hemma med 6-3 (3-1, 2-1, 1-1) på tisdagen i division 1 östra herr.

Rasbo stod för tre raka mål i första perioden när laget ryckte åt sig ledningen med 3-0, på bara 6.14 i mitten av perioden.

Storvreta U reducerade dock till 3-1 genom William Brodin efter 19.01 av perioden. Rasbo ökade ledningen till 4-1 genom Oliver Raudasoja efter 5.40 i andra perioden.

Storvreta U gjorde 4-2 genom Lukas Högberg efter 6.19 av perioden.

Efter 15.47 ökade Rasbo på till 5-2 genom Linus Malm. Efter 14.00 i tredje perioden ökade Rasbo på till 6-2, på nytt genom Daniel Stenlund.

Kasper Nybäck reducerade förvisso, men närmare än 6-3 kom inte Storvreta U. Rasbo tog därmed en säker seger.

Rasbo har nu nio poäng efter fyra spelade matcher, medan Storvreta U är utan poäng efter fem matcher.

Rasbo tar sig an Sandvikens AIK i nästa match borta söndag 20 oktober 14.00. Storvreta U möter IBK Hudik hemma söndag 27 oktober 15.15.

Matchrapporter: Daniel Stenlund gjorde två mål för Rasbo i segern mot Storvreta U 5-3-seger för Vaksala mot Rasbo Sandvikens AIK:s jättetapp i tredje perioden – föll stort mot Rasbo Förlust på bortaplan för Björklinge mot Rasbo Rasbo för starka – IBF Borlänge föll i förlängningen