JIK förlorade mot Mullsjö
Montage
Matchrapport

Storseger för Mullsjö borta mot JIK

ANNONS

Mullsjö hade en riktig målfest när man besegrade JIK borta i Jönköpings Idrottshus i Superligan herr. Mullsjö vann med hela 10-3 (3-1, 2-1, 5-1).

Mullsjös tränare Johan Kihlbom kommenterade matchen:

– En väldigt skön seger. Det var inte direkt något skönspel från vår sida, men alla formationer jobbar hårt och lägger ner hjärta och själ i försvarsspelet samt att vi tar vara på våra lägen. Just det är jag väldigt nöjd med, attityden till att försvara och skärpan när lägena dök upp.

I första perioden var det Mullsjö som spelade bäst. Laget vann perioden med 1-3.

Bortalaget var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 1-2 och ställningen efter två perioder var 2-5.

Mullsjö vann också tredje perioden 1-5 och matchen med hela 10-3.

Mullsjös Oscar Liberg stod för tre poäng, varav två mål och Hampus Morelius hade tre assists.

JIK har en vinst och fyra förluster och 18–36 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Mullsjö har två vinster och tre förluster och 36–34 i målskillnad.

JIK har haft en tuff start på serien och har bara två poäng efter fem spelade matcher. Mullsjö har sex poäng.

I nästa match möter JIK IBK Dalen borta på lördag 26 oktober 14.00. Mullsjö möter Nykvarns IF söndag 27 oktober 17.00 hemma.

Matchrapporter: Storseger för Mullsjö borta mot JIK Storvreta vann och avgjorde matchserien 3-1 i matchserien efter ny vinst för Storvreta mot JIK IBF Falun segrade och avgjorde mot Mullsjö JIK reducerar mot Storvreta efter dramatik

Den här artikeln handlar om: