Thorengruppen vann mot Linköping

Axel Hjälm gjorde två mål för Thorengruppen i segern mot Linköping

Thorengruppen vann mötet med Linköping hemma med 6-2 (2-2, 3-0, 1-0) på söndagen i Superligan herr.

– Det var en fin insats från vår sida, kändes oerhört stabilt. Kul att det ger tre poäng också, kommenterade Thorengruppens tränare Johan Lindgren.

Linköping tog ledningen efter 4.50, genom Philip Fox framspelad av Simon Palmén.

Laget ökade ledningen till 0-2 efter 8.08, när Kevin Söderling slog till på pass av Josef Rypar.

Efter 9.39 i första perioden slog Gabriel Erol till, på pass av August Bergkvist och reducerade åt Thorengruppen.

Thorengruppen kvitterade till 2-2 efter 13.41, när Axel Hjälm fick träff på pass av Hampus Öhgren.

I andra perioden var det Thorengruppen som var vassast och gick från 2-2 till 5-2 genom mål av August Bergkvist, Viktor Hammarstedt och Adam Vallin. 14.29 in i tredje perioden nätade Thorengruppens Axel Hjälm på nytt framspelad av Hampus Öhgren och ökade ledningen för Thorengruppen. 6-2-målet blev matchens sista.

Gabriel Erol gjorde ett mål för Thorengruppen och spelade dessutom fram till två mål.

För tabellens utseende betyder det här att Thorengruppen ligger på sjunde plats medan Linköping har fjärdeplatsen.

Söndag 27 oktober möter Thorengruppen Växjö borta 16.30 och Linköping möter Pixbo hemma 17.00.

Matchrapporter: Axel Hjälm gjorde två mål för Thorengruppen i segern mot Linköping Pixbo säkrade segern i matchserien mot Linköping Pixbo tog ny seger mot Linköping Linköping vann tredje matchen – reducerar serien mot Pixbo Pixbo tog ny seger i serien mot Linköping