Rosersberg Arlanda IBK förlorade mot Nykvarns IF Utveckling

Nykvarn Utv vann mot RA19 – trots underläge

Efter första perioden var RA19 i ledningen med 6-3 i Rosershallen. Men Nykvarn Utv vände och vann. Till slut blev det 7-9 (6-3, 1-3, 0-3) i matchen i division 1 södra Svealand herr.

I första perioden var det RA19 som var vassast. Laget vann perioden med 6-3.

Nykvarn Utv hade greppet över spelet i andra perioden. Laget vann perioden med 1-3 och ställningen efter två perioder var 7-6.

Nykvarn Utv vände på dock matchen när laget gjorde tre raka mål och gick från 7-6 till 7-9 i tredje perioden.

Viktor Hultquist gjorde ett mål för Nykvarn Utv och spelade dessutom fram till tre mål, Gustav Hansen stod för tre poäng, varav två mål och Arwid Mäkinen gjorde ett mål och två assist. Christian Sandsund gjorde tre mål och totalt fyra poäng för RA19 och Jesper Jonsson gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål.

För RA19 gör resultatet att laget nu ligger på tredje plats i tabellen, medan Nykvarn Utv är på andra plats.

På fredag 25 oktober 19.30 spelar RA19 borta mot Järfälla Bele, och Nykvarn Utv hemma mot Sollentuna.

Matchrapporter: Nykvarn Utv vann mot RA19 – trots underläge Tullinge är klar seriesegrare efter seger mot RA19 Christian Sandsund femmålsskytt i RA19:s seger mot Farsta RA19 vände underläge till seger Målfest när RA19 krossade Täby FC i Rosershallen