Notification
Foto: Ted Malm

Linköping Floorball Games 2025

Anmälan till vårens största innebandycup är nu öppen.

Cupen spelas 4-6 samt 11-13 april, vilken helg de olika klasserna spelar hittar ni på vår hemsida (se länk nedan). De senaste åren har vi fått inte mindre än 7 nya fullstora planer med läktare, varav den senaste (Vasa Arena) invigdes nu i maj 2024. Totalt har vi nu 12 fullstora planer med läktare vilket ger oss väldigt bra förutsättningar för att arrangera denna stora cup!

Sveriges första SIU-anpassade cup fortsätter med succékonceptet!

Vill ni ha jämna och utvecklande matcher? Då ska ni anmäla er till Linköping Floorball Games

Vi kör givetvis vidare med de populära SIU-anpassade klasserna som gör det möjligt för er att hitta en nivå som passar just ert lag. Har ni en stor spridning på åldrar i ert lag så passar denna cup perfekt! Här finns det klasser för lag med spelare födda från 2019 upp till seniorklasser, så detta är verkligen en cup för alla!

Mer information om klasser, anmälan, speldatum och övrig cupinformation hittar ni här:

https://u.linkopinginnebandy.se/libk-floorball-games

Kvalité i fokus

När man spelar cup i Linköping så är det extremt viktigt för oss som arrangör att ni får en så bra cup-upplevelse som möjligt.

Vi lägger därför väldigt mycket tid och planering för att se till att minska transporter och få till ett bra spelschema. Att säkerställa kvalitén på maten vi serverar är av högsta prioritet för oss för att ni ska orka spela intensiva och jämna matcher hela helgen

Linköping Floorball Games är ett roligt och bra sätt att avsluta säsongen med laget så passa på att anmäla er redan idag!

Varmt välkomna till Linköping i vår!