Notification
Foto: Andreas Forslund

Boka tidigt-rabatt till Skellefteå Floorball Cup 2025!

Välkommen att anmäla ditt lag till Skellefteå Floorball Cup 2025 – fram till och med november bjuds det på 500 kr i rabatt på anmälningsavgiften för alla lag i alla klasser!

Dessutom är det gratis anmälningsavgift för alla utländska lag!

– I våra två första upplagor har vi haft både finländska och norska lag som deltagit. Utvärderingarna visar att lagen utifrån som kommer till oss är väldigt nöjda med bemötandet, närheten, boendet och maten som vi erbjuder, säger Jonas Fahlman, general manager, Skellefteå Floorball Cup.

Skellefteå Floorball Cup spelas 29/4–4/5 2025 och är en unik cupupplevelse på flera sätt:

* SFBC bjuder på en #plusmeny med något extra för alla deltagare – helt gratis.

* SFBC spelas i centrala arenor i Skellefteå och erbjuder centrala boendemöjligheter både i skola och på hotell – allt på gångavstånd.

* SFBC är världens mest inkluderande innebandycup – öppen för precis vem som helst att vara med i.

Tävlingsklasserna för ungdomar, seniorer och paralag spelas helgen 2–4/5 2025. 1–2/5 spelas de kämpande klasserna för licensierade spelare. 29/4 spelas företagsklassen och 30/4 de öppna klasserna där vem som helst kan vara med i olika lagkonstellationer.

– Det blev mycket lyckat i år att utöka speldagarna i SFBC till nästan en hel cupvecka. Det gav ett härligt fokus över längre tid och fastän vi ökade med över 20 deltagande lag 2024 jämfört med 2023 behövde vi inte sprida ut oss i fler arenor. Vi är stolta över att tillsammans ha skapat Skellefteås största idrottscup alla kategorier och jobbar med att utveckla SFBC 2025 ytterligare med spännande aktiviteter för alla deltagare, säger Jonas Fahlman. 

Anmälan till SFBC 2024 är öppen på hemsidan www.skellefteafloorballcup.se där även all praktisk information finns. Följ Skellefteå Floorball Cup på Instagram och Facebook för senaste nytt.

Passa på att anmäla laget nu, dela glädjen och bli en aktiv del av ett cupäventyr som skapar minnen för livet!