Allsvenskan

TV: Omar Aldeeb-show i Svenska Cupen

ANNONS

Årets supervärvning i allsvenskan visade sina färdigheter i helgen i Svenska Cupen.

VM- och SM-guldvinnaren Omar Aldeeb är en av allsvenskans största värvningar genom tiderna när han bestämde sig för att lämna Falun och SSL för att flytta hem till Strängnäs igen. 

– Den  första tiden har varit bra, mycket nytt och så. Men skönt och vara hemma igen, säger Aldeeb till Innebandymagazinet. 

I helgen som var spelade Strängnäs sina två första tävlingsmatcher när gruppspelet i Svenska Cupen avgjordes. Strängnäs skrällde stort, mycket tack vare just Omar Aldeeb, när de slog ut SSL-laget Nykvarn och gick vidare till åttondelsfinal. Men att det skulle vara en stor skräll håller inte Aldeeb med om. 

– Det var en bra känsla såklart att slå ut dem, men skulle absolut inte säga att det är någon skräll, vi har väldigt bra lag och kan mäta oss med SSL-motstånd. 

Omar Aldeeb stod för fem poäng mot Lillån och fyra poäng mot Nykvarn så 29-åringen ligger just nu trea i poängligan i Svenska Cupen. För Aldeeb kommer kommande åttondelsfinalen mot Linköping bli speciell då han kommer möta sin tidigare lagkamrat i Falun som dessutom är hans lillebror. 

– Det ska bli extremt kul, har aldrig mött honom förut.

Se alla Aldeebs nio poäng från helgen i klippet ovan. 

 


TV: Gabriel Kohonens straffdelikatess i giganternas kamp

Storvretastjärnan glänste mot Falun, se ett av målen på försäsongen.

Matchrapporter: Uddamålsseger för Strängnäs som besegrade Lillån IBK Strängnäs kvalklart trots förlust mot Lund Elit Partille tog revansch på Strängnäs Storseger för Strängnäs – 12-6 mot Fristad Dålig första period sänkte Fagerhult Habo

Den här artikeln handlar om: