JAS Herr

Highlights: Finalen i JAS Elit Cup

Örebro/Lillån vann JAS Elit Cup över Pixbo efter dramatiskt avgörande i slutminuterna.

I helgen spelades JAS Elit Cup där Örebro/Lillån vann A-finalen efter en dramatisk avslutning mot Pixbo. Göteborgarna hade ledningen med 1-0 och 2-1 men med fyra minuter kvar att spela så kvitterade Örebro/Lillån till 2-2.

När det återstod drygt två minuter av matchen så fick Örebro/Lillån en frislag mitt i slottet. Tränaren tog en taktisk time out och på det efterföljande frislaget zorrade Eliot Lindhage hem segern till Örebo/Lillån.

Örebros väg till finalen:

I gruppspelet så inledde man att vinna mot Sirius med 4-1. Sedan förlorade man mot Hovslätt med 2-3 innan man avslutade gruppen med att vinna med 3-2 över Nacka. Resultat som gjorde att Örebro/Lillån vann gruppen på målskillnad.

I åttondelsfinalen så vann Örebro/Lillån över Saga med 3-1. I kvartsfinalen fick man sedan revansch mot Hovslätt då man vann med samma siffror som man förlorade med i gruppen (3-2). Semifinalen vann man enkelt med 5-1 över RA19 innan man till slut kunde besegra Pixbo i finalen med 3-2.

Se alla målen från finalen i klippet ovan.