CHAMPIONS CUP: KVARTSFINALER
Champions Cup

TV: Svensk mardrömsstart på Champions Cup

Efter Pixbos förlust - även torsk för Storvreta i första kvartsfinalen.

Igår förlorade Pixbo med 4-9 hemma mot finska mästarna Esport Oilers i kvartsfinalmatch 1 av Champions Cup. Idag var det svenska mästarna Storvretas tur att åka på förlust mot finskt motstånd, när man gästade Nokian KrP.

Det såg lovande ut för Uppsalalaget när Gabriel Kohonen med sitt andra mål i matchen såg till att Storvreta hade ledningen med 5-4 i början av sista perioden, men inte långt senare var det kvitterat och segerskytt skulle Vili Liponen bli med knappt fyra minuter kvar. Matchen slutade 6-5. Se det matchvinnande målet i klippet ovan.

Returmötet lagen emellan äger rum på torsdag i IFU Arena, då måste Storvreta vinna under ordinarie speltid för att tvinga fram en förlängning och straffar där kvartsfinalen isåfall avgörs.

TV: Gabriel Kohonens straffdelikatess i giganternas kamp

Storvretastjärnan glänste mot Falun, se ett av målen på försäsongen.

Matchrapporter: Storvreta tog ännu en seger – 7-1 mot Warberg Storvreta mästare – vann SM-finalen herr i innebandy mot Pixbo Storvreta segrade och avgjorde mot Växjö Växjö tog sista chansen mot Storvretas Bra läge för Storvreta efter ny seger

Du kanske även vill läsa: "Det var en riktig käftsmäll vi åkte på" Den här artikeln handlar om: