#ibsilly
Foto: Per Wiklund
SSL (Dam)

Toppbacken har inte spelat sedan 2023: "Väldigt kluven just nu"

ANNONS

Så resonerar Sara Dahlström kring sin framtid – väntar en återförening med syrran?

Karlstads backklippa Sara Dahlström stod för en riktigt vass säsong 2022/23 där hon nominerades till priset som Årets spelare samtidigt som hon också var landslagsaktuell, men det har inte blivit något spel sedan dess.

Dahlström drog först sitt korsband och blev senare också gravid, och i juni blev hon mamma för första gången.

Nu är 25-åringen öppen för att återvända till planen - ett besked hon ger i en intervju med Värmlands Folkblad.

– Jag känner att jag är väldigt sugen på att spela, det är jag. Sen är det just om kroppen fungerar som den ska – gör den det kommer jag nog köra. Det tror jag. Men vi får se hur knäet funkar, jag vet inte hur lång tid det kommer ta innan jag är spelredo, säger Dahlström till tidningen.

"Just nu tränar jag bara för att komma tillbaka"

Skulle Dahlström göra comeback så handlar nästa fråga om var den i så fall skulle kunna ske. Förutom Karlstad kan även allsvenska Skoghall finnas med i bilden. Där spelar systern Emma och flertalet tidigare Karlstadspelare.

På frågan om Skoghall är ett alternativ så svarar Dahlström följande:

– Jag vet inte riktigt än. Jag är väldigt kluven just nu. Jag tror jag får se sen när jag känner att jag är spelredo. Just nu tränar jag bara för att komma tillbaka, det får bli ett beslut för när jag är redo.


TV: Gabriel Kohonens straffdelikatess i giganternas kamp

Storvretastjärnan glänste mot Falun, se ett av målen på försäsongen.

Matchrapporter: Efter fem förluster i rad – äntligen är sviten bruten för Karlstad Anja Wyss tvåmålsskytt för Endre i segern mot Karlstad Täby vann mot Karlstad Rönnby IBK segrare hemma mot Karlstad Efterlängtad seger för Täby – steg åt rätt håll mot Karlstad

Den här artikeln handlar om: