Foto: Magnus C Lydahl
#ibsilly

Visby värvar stjärna från rivalen: "Spännande äventyr"

ANNONS

Poängmaskinen skriver på för andra allsvenska laget på kort tid.

Efter att ha spottat in poäng i lägre serier för KAIS Mora under flera år valde Emil Hedström att pröva lyckan i Faluns SSL-lag säsongen som gick. Forwarden lyckades inte ta en ordinarie tröja utan spelade främst med Falun Utveckling i allsvenskan innan han sedan återvände till division 1-laget Mora.

24-åringen blev sedan presenterad som ny spelare i Karlstad i början april. Nu står det klart att han inte ens hinner debutera för värmlänningarna då Hedström lämnar för spel i Visby, även det en klubb som spås sluta i toppen av allsvenskan.

Anledningen till att han byter allsvenskt lag är av personliga skäl.

– Det är ett spännande äventyr. Att komma ut på ön och känna av hela den atmosfären. Sen har jag mött Visby. Det är en bra publik och jag känner några i laget sen tidigare, säger Hedström till Hela Gotland.

Hedström beskriver sig själv som en poängspelare, vilket inte är så konstigt med tanke på de siffror han producerat. 243 poäng är facit på hans senaste 74 matcher i tredjedivisionen, utöver det har forwarden också snittat runt en poäng per match i allsvenskan under de försök han gjort där senaste åren.


Fredriksson om FCH-krisen: "Dags att förbjuda spelarlöner?"

"Spelarna är inte bovar – handbollen är i samma knipa som innebandyn."

Matchrapporter: Kalmarsunds seger spiken i kistan för Karlstad – som åker ur serien Islossning i tredje – Visby vann klart mot RIG Umeå Visby starkast – avgjorde i förlängningen mot Gävle GIK IBF Falun vinnare mot Karlstad – avgjorde i förlängningen Karlstad segrare hemma mot Nykvarns IF

Den här artikeln handlar om: