Foto: Per Wiklund
SSL (Dam)

Stjärnans framtidsbeslut: "Ser fram emot säsongen"

ANNONS

Tog sig tillbaka från skadeproblem, nu har Amanda Berggren tagit sitt beslut om framtiden.

Amanda Berggren hade en korsbandsskada som höll henne borta från spel från december 2021 till januari 2023, men senaste säsongen 2023/24 kunde hon äntligen spela en hel säsong. Nu är det klart att det blir en fortsättning för forwarden i Pixbo.

– Jag ser fram emot den kommande säsongen och att fortsätta resan mot SM-guldet tillsammans med Pixbo. Det är ett fantastiskt lag att tillhöra både på och utanför planen, säger hon på Pixbos hemsida.

Sportgruppens Philip Bringestedt: 
– Det känns väldigt roligt att kunna presentera en förlängning med Amanda. Hon är en lojal och hårt arbetande forward med en spelstil som för motståndarna är svårläst. Hon har en vilja att avgöra och räds inte för att göra det oväntade.

FAKTA
Nr 44 Amanda Berggren
Född: 1998-01-17
Position: Forward
Kom till Pixbo: Inför säsongen 2020/21
Moderklubb: Munkfors IBK
Har också spelat i: Karlstad IBF & Hagfors IF Uddeholm
Landskamper: 6 U19

MERITER
SM-silver: 2021, 2022, 2023, 2024
Guld Svenska Cupen: 2023
Silver Svenska cupen: 2022 och 2024
Silver Champions Cup: 2024


Får stjärnan ett samtal från AIK efter den här intervjun?

Växjös stjärnforward Samuel Folkesson Algman om bästa säsongen hittills i SSL, och att gå in på sista året på kontraktet.

Matchrapporter: Thorengruppen svenska mästare – vann SM-finalen dam i innebandy mot Pixbo Wallenstam Pixbo Wallenstam knäckte Rönnby IBK i avgörande matchen Likaläge i matchserien efter Rönnby IBK:s seger mot Pixbo Wallenstam 2-1 i matchserien efter ny vinst för Pixbo Wallenstam mot Rönnby IBK Likaläge i matchserien efter Pixbo Wallenstams seger mot Rönnby IBK

Den här artikeln handlar om: