Foto: Then Chih Wey
SSL (Dam)

EXTRA: Moa Gustafsson byter toppklubb i SSL

ANNONS

Landslagsstjärnan har tagit sitt beslut, enligt Expressen.

Det har spekulerats om en flytt för 25-åriga landslagsforwarden Moa Gustafsson, och nu uppger Expressen att hon ska ha tagit ett beslut. Hon lämnar Falun för spel hos toppkonkurrenten Rönnby.

Senaste säsongen gjorde Moa Gustafsson 39 poäng på 16 matcher. Totalt blev det 145 poäng på 67 matcher under tre säsonger i Falun. I vintras var hon med och vann VM-guld i Singapore.

Men först handlar det om att komma tillbaka från den långtidsskada som hon drabbats av. Korsbandsskadan kommer att hålla henne borta i många månader. I veckan träffade Innebandymagazinet Moa Gustafsson i samband med Swedish Floorball Open i Västervik och då berättade hon bland annat om hur statusen ser ut med hennes skada, se klippet nedan!

Matchrapporter: Pixbo Wallenstam knäckte Rönnby IBK i avgörande matchen Likaläge i matchserien efter Rönnby IBK:s seger mot Pixbo Wallenstam 2-1 i matchserien efter ny vinst för Pixbo Wallenstam mot Rönnby IBK Likaläge i matchserien efter Pixbo Wallenstams seger mot Rönnby IBK Rönnby IBK vann mot Pixbo Wallenstam efter straffdrama

Den här artikeln handlar om: