UTVECKLING
Foto: Per Wiklund
Krönika
"Drömmen om SVT måste få finnas, precis som drömmen om OS"

Fredriksson om TV-rättigheterna: "Kan SSL vara så djärva att..."

Det är sommarlov i Sverige och fotbolls-EM pågår för fulla muggar i SVT och TV4. En perfekt sommar med lite vila från innebandyn OM Sverige varit med.

Jag är redan nu väldigt nyfiken hur innebandyn kommer att TV-exponeras 2025/26. De fyra senaste åren har Expressen haft rättigheterna som nu går in på sista året på avtalet. Vi har nu börjat vänja oss vid att alla matcher i SSL direktsänds, vilket för 10 år sedan bara var en dröm. Det är en fantastisk möjlighet att på en plattform kunna följa alla lag och alla matcher.

Det negativa för SSL och innebandyn i stort är när en sådan typ av ”aktör” har sändningsrättigheterna väljer egentligen alla andra ”mediahus” att helt klippa vingarna till vår sport och SSL. Uppmärksamheten för SSL och innebandyn har minskat dramatiskt till gemene man. Det är fö

LÄS VIDARE SOM MEDLEM

Logga in som medlem för att fortsätta läsa - helt gratis

Logga in eller skapa ett konto för att fortsätta läsa den här artikeln.
Du kan när som helst köpa till en Plus-prenumeration.

Den här artikeln handlar om: