Foto: Per Wiklund
#ibsilly

Han blir Mullsjös fjärde nyförvärv

ANNONS

En 19-årig back som gjorde 14 poäng i herrtvåan senaste säsongen är klar för spel i SSL till hösten.

Ännu en ung talang ansluter till Mullsjö AIS inför säsongen 24/25. Det är dessutom ytterligare en lokal spelare som kommer till klubben från de västgötska skogarna. KFUM Jönköpings starka back Olle Joakimson har skrivit på för SSL-laget.

– Det känns väldigt bra att Olle valt att komma till Mullsjö AIS. Han har fått en fin skolning i KFUM och på Sandagymnasiet och han har redan varit med och tränat med oss under föregående år och då visat att han passar fint in i gruppen, kommenterar huvudtränare Johan Kihlblom.

Joakimson är en fysiskt stark back som är orädd i sitt duellspel med en vilja att fylla på framåt. Han har enligt Kihlblom också ett stort driv i sitt innebandyspelande.

– Det gör sammantaget att han tickar i många av de saker vi vill bygga vår trupp på. Att det stärker vår lokala prägel ännu mer känns också bra, berättar tränaren.

Spelaren själv berättar att han blev väldigt glad när frågan kom om han ville skriva på för Mullsjö AIS.

– Jag har tränat kontinuerligt med MAIS under föregående säsong och när jag fick frågan tackade jag ja direkt, 

Backen känner både Tim Lindberg och Pontus Nilsson väl sedan tidigare men berättar också att förutom utmaningen att spela i SSL så är också publiken en av anledningarna till att han valde att flytta över landskapsgränsen.

– Det ska bli väldigt roligt att få spela för Mullsjö AIS och lära känna alla i laget och den fina hängivna publiken, avslutar Joakimson.

Källa: Pressmeddelande

Mullsjö AIS

Nyförvärv

Martin Rönnklint, forward (Kalmarsund)

Pontus Nilsson, back (KFUM Jönköping)

Samuel Jönsson Dolke, målvakt (RIG Umeå)

Olle Joakimsson, back (KFUM Jönköping)

Förluster

Ola Hyltén, forward

Joel Wadsten, forward

Simon Lööf, målvakt

Leo Olsson, back (Hovslätt)


Jaromir Jagr testar innebandy

En av världens bästa hockeyspelare genom tiderna kör prickskytte i innebandy.

 

Matchrapporter: IBF Falun segrade och avgjorde mot Mullsjö Fyra matchbollar för IBF Falun efter ny seger IBF Falun tog ny seger i serien mot Mullsjö IBF Falun sköna start – vann mot Mullsjö Mullsjö vann trots uppryckning av FCH

Den här artikeln handlar om: