Foto: Per Wiklund
Klipphöjdpunkter

Klipphöjdpunkter från säsongen: #15

ANNONS

Klippet när Liam Åström visar upp vilken vass sniper han är blev ett av årets mest sedda klipp.

Vår årliga sommarklassiker är nu tillbaka. Under de kommande veckorna kommer vi räkna ner de 20 mest minnesvärda klippen från säsongen som gått. Drömmål och osannolika assister kommer att blandas med oförglömliga händelser som inte hör till vanligheterna att man beskådar på en innebandyplan. 

AIK-stjärnan Liam Åström var Superligans hetaste spelare inledningsvis av 2024. Efter de sju första spelade omgångarna under 2024 var han den enda spelaren som gjort mål i samtliga matcher. Något som vi uppmärksammade med att klippa ihop Åströms alla mål under 2024. Samma dag som vi publicerade artikel så tog givetvis hans svit slut när AIK senare på kvällen blev nollade mot Storvreta. 

Men Åström kan trösta sig med att han slog personligt poängrekord i SSL under säsongen med 44 poäng. Han hamnade också på en delad femteplats i skytteligan med 30 mål. Den målskörden var också personligt rekord all time high i alla serier, ungdomsserier inräknade, för Åström. Som om inte allt det vore tröst nog men klippet på Åströms tio fullträffar under inledningen av året blev också ett av 2024 mest sedda klipp. 

Kolla in klippet i spelaren ovan. 

  

 

Den här artikeln handlar om: