Foto: Per Wiklund
Landslaget

Unihoc landslagets produktleverantör till 2029

ANNONS

Svensk Innebandy och Unihoc tecknar ett långtgående avtal.

Avtalet sträcker sig från 2024 till 2029 och gör Unihoc till officiell partner och leverantör av produkter till landslagen.

– Det är helt enkelt så att tiden går så extremt fort och vi vill ha kontinuitet helt enkelt och slippa sitta vid förhandlingsbordet allt för ofta. Det är anledningen till att vi signat ett längre avtal än tidigare, säger Torbjörn Jonsson, vice Managing Director vid Renew Group, till Innebandymagazinet.

Unihoc som grundades 1972 är tillverkare av innebandyutrustning och produkterna exporteras och säljs i mer än 60 länder runtom i världen. 2021 skrevs det senaste avtalet mellan Unihoc och SIBF, det nya sträcker sig över fem år fram till 2029.

"Ger en extrem tyngd till vårt varumärke ute i världen"

Unihoc fortsätter därmed att vara officiell partner och leverantör av produkter till landslagen.

– Det är med stor ödmjukhet och stolthet som vi på Unihoc förlängt vårt samarbete med SIBF och världens bästa landslag inom innebandyn. Att samarbeta med Sveriges landslag och SIBF ger en extrem tyngd till vårt varumärke ute i världen.

Det nya avtalet gör även Unihoc till partner på Svensk Innebandys ungdomstävlingar; Distrikts-SM, Ungdoms-SM och Junior-SM.


Highlights: Här vinner Sverige guld i U19-VM

Slog värdnationen Finland i finalen med 4-2.

Den här artikeln handlar om: