Foto: Adam Troy
#ibsilly

Hagunda värvar in två nya spelare

ANNONS

Det forna SSL-laget har värvat in två nya spelare den senaste veckan.

Hagunda spelade endast in nio poäng den senaste säsongen i SSL och ska därför spela i allsvenskan kommande säsong. Men hittills har uppsalalaget inte tappat några spelare utan man har bara värvat in spelare än så länge. 

Denna vecka har man presenterat värvning #3 och #4 och först ut var Simon Alm från Vaksala. Där gjorde 22-åringen 20 poäng den gångna säsongen i herrettan. 

– Simon Alm känner vi väl då vi haft Simon nere på extra träning under hela förra säsongen från sitt Vaksala.  Simon är en smart spelare vilket gör honom väldigt allround och är stark i det fysiska spelet. Det gör att han kan spela på i princip alla positioner. Simon är också en bra och utvecklingsinriktad person som vi tror kommer ta stora steg när han kommer i full träning med laget, säger sportchef Tobias Andersson till lagets sociala medier. 

Veckans andra nyförvärv hämtades också från herrettan men från Björklinge. Där Jesper Lundkvist gjorde 14 poäng på 17 matcher. 25-åringen spelade i Hagunda så sent som ifjol och då stod han för 10 poäng i SSL.

– Att Jesper Lundkvist är tillbaka känns riktigt bra. Det är roligt när spelare återvänder från andra äventyr. I Jesper får vi en spelare som är stark på bollen och i närkampsspelet. Han kan också användas på flera positioner, erbjuder rutin och är väldigt tävlingsinriktad. Jeppe kommer bidra i det offensiva spelet och är en lagspelare vi kommer att ha stor nytta av, säger sportchef Andersson. 

 

Hagunda IF

Nyförvärv

Olle Hedfors, forward (Vaksala)

Liam Perry, forward (Järfälla Bele)

Jesper Lundkvist, back/forward (Björklinge)

Simon Alm, back/center/forward (Vaksala)

Förluster

-


Highlights: Här vinner Sverige guld i U19-VM

Slog värdnationen Finland i finalen med 4-2.


Matchrapporter: Uddamålsseger för Nykvarns IF mot Hagunda Svårstoppade FCH fortsätter vinna – 5-4 mot Hagunda Storvreta har fem raka segrar – vann mot Hagunda med 11-5 Mullsjös seger spiken i kistan för Hagunda – som åker ur serien Thorengruppen avgjorde med fem mål i sista perioden

Den här artikeln handlar om: