Notification

Spela inofficiella 3v3-SM i Västervik!

Stort intresse för årets upplaga av Swedish Floorball Open 3-6 juli.

I helgen väcktes intresset ytterligare för 3 mot 3-spel när tidernas första världsmästerskap arrangerades i den spelformen, som annars är mest förekommande på somrarna när innebandyturneringar arrangeras utomhus. Spelarna och ledarna vittnade om den höga intensiteten i spelet medan media och supportrar lyfte fram hur underhållande matcherna var att titta på.

Nu är det högt tryck på anmälningarna till klassiska Swedish Floorball Open (SFO), som spelas i Västervik 3-6 juli. I fjol blev det en stor folkfest och i år är det fler lag som har anmält sig än vid samma tidpunkt förra året. Innebandymagazinet kommer precis som senast att vara på plats och bevaka turneringen flitigt med studio och livesändningar.

Turneringen kan ses som inofficiella SM i 3 mot 3 då den alltid lockar många elitspelare och profiler. I fjol var det ett antal SSL- och landslagsmeriterade spelare på plats, med Kim Nilsson och Lisa Carlsson i spetsen, men även andra kända ansikten som Dick Axelsson och Christian “Fimpen” Eklund.

Till SFO är alla välkomna. Här finns klasser för seniorer, juniorer, ungdomar och företag. Speldagarna för de yngre lagen är 3-4 juli medan de äldre spelar 5-6 juli.

Mer information och anmälan på swedishfloorballopen.se

Prenumererar du på Innebandymagazinet? Då får du 500 kr rabatt på anmälningsavgiften!