Foto: Bejto Demiri
#ibsilly

Efter 14 säsonger i SSL åker klubban upp på hyllan

ANNONS

En av SSL:s färgstarkaste karaktärer har beslutat att sluta spela innebandy på elitnivå.

Kevin Björkström började sin SSL-karriär i Tyresö Trollbäcken säsongen 2009/10. Karriären fortsatte sedan i Balrog, Helsingborg, AIK och Karlstad innan Kalmarsund presenterade honom som stjärnvärvning inför lagets SSL-debut 2018.

Totalt blev det 344 matcher i SSL och 416 poäng fördelat på 201 mål och 215 assist. En poängskörd som placerar Björkström som den 32:a bästa genom tiderna i högstaligan. 

Tack! Det är med stor tacksamhet och ödmjukhet jag nu väljer att avsluta min tid ute på planen i SBB arena. Jag har gett mitt allt dessa sex säsonger där ute på planen för föreningens färger och er på läktaren. Jag har upplevt utan tvekan dem bästa och roligaste åren i min karriär här i Kalmar som blivit mitt och min familjs hem. Jag vill tacka alla er supportar som gjort dessa säsonger magiska på läktaren hela vägen från sporthallen till globen, tack till alla underbara lagkamrater jag fått lära känna som både spelare men framförallt som vänner, tack till alla er ledare och tränare som jag fått jobba med och tack till min familj som gjort det möjligt att verkligen göra det jag älskar så otroligt mycket nämligen att springa in i ett kokande SBB arena. Nu skriver jag det sista kapitlet för min egen del men är säker på att Sundet kommer fortsätta skriva vidare med oss alla på läktaren. Forza Sundet // 69, säger Björkström till lagets hemsida


Highlights: Här vinner Sverige guld i U19-VM

Slog värdnationen Finland i finalen med 4-2.


Den här artikeln handlar om: