Theo Eriksson.
Foto: Marcus Vilson/mphotos.se och Instagram
#ibsilly

Drömbeskedet: Nyckelspelarna förlänger

ANNONS

Fagerhult Habo presenterar två viktiga kontraktsförlängningar.

Fagerhult Habo stod för en smått mirakulös vändning av säsongen. Runt årskiftet var lagets chanser att klara sig kvar i allsvenskan små, men man löste nytt kontrakt genom att till slut få kvala sig kvar.

Sedan dess har det skett en hel del truppaktivitet. Trion Tobias Zälle, Efraim Björnell och Joel Dagman lägger alla tillbaka klubban på hyllan. Slutar gör även Carl Eskdahl. Man tappar också Jack Sundling (St. Gallen) och Hannes Fasth (Vetlanda).

Enda nyförvärvet hittills är forwarden Philip Laasonen som hämtas in från norska Tunet.

Klart: Unga stjärnduon stannar

Nu presenterar Fagerhult Habo två viktiga kontraktsförlängingar. Tim Andersson Carlsson och Theo Eriksson stannar båda i klubben.

Andersson Carlsson, som idag fyller 23, har gäckats med skador de senaste åren och spelade ingenting alls den här säsongen – istället avslutade han säsongen i båset som tränare. Nu har stjärnforwarden opererats och han skulle kunna göra comeback nästa säsong.

Theo Eriksson, född 2002, har länge setts som ett stort framtidsnamn. Forwarden har tagit poängmässiga kliv för varje säsong som gått: 33, 34 och 43 är hans totala poängskörd i allsvenskan de tre senaste säsongerna. Nu väljer han likt Andersson Carlsson att förlänga sin vistelse hos västgötarna.


Highlights: Här vinner Sverige guld i U19-VM

Slog värdnationen Finland i finalen med 4-2.


Matchrapporter: Fiaskosäsong för Partille – som åker ur serien Fagerhult Habo får sikta på kval trots seger mot Fristad Fagerhult Habo vann efter avgörande i tredje perioden mot gästande Lund Elit Fiaskosäsong för Lillån IBK – som åker ur serien Dålig första period sänkte Fagerhult Habo

Den här artikeln handlar om: