JAS-bloggen

JAS-sillyn är igång - RA19 presenterar: "Något man bör uppleva"

ANNONS

Det har redan nu börjat röra sig så smått på sillyfronten bland JAS-klubbarna runtom i Sverige. I många fall är det klubbarnas A-lag som värvar, men där spelarna också har åldern inne för just JAS.

En av klubbarna som presenterat nyförvärv är RA19, där Olle Andersson från Hagunda är en av de nya spelarna. - Jo men det känns bra, känner några där sedan innan och tror att de har en stark trupp i år också, säger Olle till bloggen.

Att valet föll på just RA19 har mycket att göra med just en stark juniorsatsning. - Som sagt tror jag att de har en stark trupp även i år. Mitt mål med sista JAS-säsongen är egentligen bara att ta mig till festen, känns som något man bör uppleva.

RA19 som utöver bra junioresultat, även gått bra på herrsidan där man varit ett topplag senaste åren i division 1. - Jo, men en väl genomtänkt förening och från förra säsongen ett lag som har en strävan att utvecklas och ta sig upp i allsvenskan. Även ett lag som varit med och känt på Innebandyfesten vilket är något jag tycker är viktigt.

Just nu är vi inne i en period där de flesta lagen ägnar sig åt försäsong och fys. Exakt hur höstens upplägg kommer se ut än är inte helt spikat. - Vi har än inte gått in på det så mycket. Av det jag har hört ska det väll bli någon JAS-träning i veckan och förmodligen en eller två herrträningar med antingen H1 eller H3 truppen. Matcher får vi se, jag är främst fokuserad på jasen och för mig är det endast bonus om man får spela H1.

Vad har du för delar i spelet du vill utveckla?

- Främst vill jag bli bättre på att skjuta när jag väl har ett läge. Har egentligen så länge ja kan minnas alltid slagit en extra passning för en assist, men denna säsong vill jag bli en spelare som gör mycket assist och mycket mål.

Om du ser till dina och lagets målsättningar, hur ser de ut?

- Festen som sagt är väl egentligen det enda målet för mig. Lagets mål är lite samma sak eftersom de var i festen förra året. Sen såklart ska man ju ha riktigt kul också, men det har man när man vinner!

//Rasmus

Den här artikeln handlar om: