Foto: Krister Andersson och Mats Andersson
#ibsilly

Klar för SSL-laget – för tredje gången på två år

ANNONS

Viktor Hammarstedt lämnar Sundsvall – återvänder till bekant mark.

Säsongen 2022/23 valde den dåvarande U19-landslagscentern Viktor Hammarstedt att pröva vingarna i SSL när han lämnade Sundsvall (som då låg i division 1) för spel i Team Thorengruppen.

Det blev ingen större succé för Hammarstedt i den gröna tröjan, han fanns med i blott 14 matcher och gjorde där en assist. Efter säsongen valde han att återvända till Sundsvall som hade tagit steget upp till allsvenskan, detta via ett dubbellicensavtal.

21-åringen var en bidragande faktor till att nykomlingen Sundsvall tog sig hela vägen till SSL-kvalfinal, han svarade under säsongens gång för 23 poäng på 19 matcher.

Viktor Hammarstedt Foto: Krister Andersson och Mats Andersson

Klar för sin tredje sejour i Thorengruppen

Nu står det klart att Hammarstedt återvänder till Team Thorengruppen, en övergång båda klubbarna bekräftar på sina sociala medier. Noterbart är att att han gjorde två matcher på dubbellicens hos just Thorengruppen under säsongen, något som innebär att detta blir den tredje sejouren i klubben för honom.

Hammarstedt blir därmed Thorengruppens tredje värvning inför kommande säsong. Sedan tidigare har man gjort klart med den schweiziska duon Noel Seiler och Lukas Genhart. På minuskontot finns målvakten Joonas Kaltiainen som lämnat. 


TV: Har Rasmus Sundstedt spelat sin sista match i SSL?

Veteranen om framtiden i den "mest udda intervjun" efter SM-finalerna. 

Matchrapporter: Linköping starkast – efter två sena mål mot Thorengruppen Sundsvall FBC utklassade Tyresö Trollbäcken på hemmaplan Pixbo tog revansch – 8-6 mot Thorengruppen Jens Ohlin i målform när Djurgården vann mot Sundsvall FBC Växjö vann klart borta mot Thorengruppen

Den här artikeln handlar om: