Notification
Foto: Per Wiklund

Sista chansen: Anmäl dig till Anna Wijk Summer Camp!

Född 2009-2013? Ta chansen att hänga med Anna Wijk och spela innebandy i sommar.

Succékonceptet från tidigare är tillbaka. Sexfaldiga världsmästaren Anna Wijk välkomnar spelare födda 2009-2013 till Anna Wijk Summer Camp i Mora mellan 28 juli och 2 augusti (vecka 30).

– Vi vill ge ungdomar chansen att spela innebandy, få nya kompisar och ge dem en häftig och härlig upplevelse. Jag var själv på Moras summer camp när jag var liten, så det är extra speciellt för mig då jag har fina minnen därifrån, det känns superhäftigt, säger Anna Wijk, och beskriver vad campet kommer innehålla:

– Det kommer givetvis vara mycket innebandy. Med fokus både på individerna och på målvakterna. Men för mig så är grejen med en summer camp att helhetsupplevelsen också ska vara rolig, så vi kommer även att göra andra aktiviteter utanför innebandyn. För att skapa minnen för livet och att de också med förhoppning ska få nya kompisar. Sen kommer vi också med mitt och andras kontaktnät ta in föreläsare och gäster som kommer och hälsar på under veckan.

Har du inte anmält dig redan? Då är det hög tid nu, innan det är för sent!

Mer information och anmälan på: awsc.se

Plusmedlem hos Innebandymagazinet? Då får du 500 kr rabatt på anmälningsavgiften! Kontakta plus@innebandymagazinet.se för mer info.