#ibsilly
Foto: Per Wiklund
#ibsilly

Kim Nilssons kontrakt går ut – här är hans oväntade alternativ

ANNONS

Veteranen om framtidsplanerna: "Det lutar åt att vi ska komma överens inom kort"

2016 stod det klart att storstjärnan Kim Nilsson skulle återvända till sin moderklubb Kalmarsund, som då låg i allsvenskan. Han anslöt då närmast från schweiziska Grasshoppers och har spelat för Kalmarsund sedan dess – där har han varit med och tagit klubben från andradivisionen till bland annat en SM-final.

Nu går det treårskontrakt han skrev på år 2021 ut. Kim Nilsson har i en intervju med Innebandymagazinet aviserat att han vill fortsätta spela och enligt Ölandsbladet så är en förlängning med kalmarsund nu nära för 36-åringen.

– Vi sitter i en diskussion och hade ett bra möte i fredags. Det lutar åt att vi ska komma överens inom kort. Det är bara lite detaljer som ska bollas fram och tillbaka men det är en bra dialog just nu, säger Nilsson till Ölandsbladet.

Faktum är att det inte bara är Kalmarsund som funnit på veteranens radar – skulle det inte bli en fortsättning där så var en återkomst till Schweiz ett alternativ, berättar han.

– Jag har haft kontakt med Schweiz. Men det är ett jäkla långskott i och med min situation med barn som gör det väldigt komplicerat. Sedan trivdes jag jäkligt bra där nere senast, men det är som sagt ett långskott.


TV: Har Rasmus Sundstedt spelat sin sista match i SSL?

Veteranen om framtiden i den "mest udda intervjun" efter SM-finalerna.


Matchrapporter: Växjö vann avgörande matchen mot Kalmarsund Kalmarsund vann och kvitterade mot Växjö Växjö tog ny seger i serien mot Kalmarsund Växjö vann och kvitterade mot Kalmarsund Kalmarsund tog ny seger mot Växjö

Den här artikeln handlar om: