Notification

Inled säsongen med en häftig försäsongscup på IFU Arena i Uppsala

Hagundacupen satsar på att erbjuda bästa möjliga förutsättningar med högklassiga hallar, logistik och inramning.

Den 13-15 september är det dags för den fjärde upplagan av Hagundacupen i Uppsala. Cupen avgörs huvudsakligen i den fantastiska innebandyarenan IFU Arena. Med fem högklassiga spelplaner under samma tak innebär det enkel logistik och härliga möjligheter att följa andra matcher och lag under cupen. Det ger perfekta förutsättningar för både spelare och åskådare att maximera sin upplevelse på plats. Under cupen används även Uppsala Life Arena som också är en ny och fin arena med bra läktare.

”Vår målsättning är att skapa en proffsig försäsongsturnering med bra förutsättningar, både när det gäller hallar och arrangemang. Alla spelplaner är fullstora, med bra golv och fina läktare och vi vill även skapa en häftig inramning med speaker och musik vid alla matcher”, säger cupansvarige Erik Jällrud.

Under cupen finns möjlighet att bo på Arenahotellet (granne med IFU Arena), Scandic Nord eller i skolsalar. Genom att boka matpaket äter lagen smidigt lunch och middag på  IFU Arena.

Cupen har fått höga betyg av deltagande lag under tidigare år och har bland annat hyllats för de fina arenorna, boendet på Arenahotellet och ett bra arrangemang.

Vid IFU Arena finns gott om parkeringsplatser och åker man kommunalt finns busshållplatser i nära anslutningen till arenan. Från IFU Arena tar man sig enkelt in till centrala Uppsala där det finns ett stort utbud av restauranger, butiker och andra nöjen. Det är även nära till Fyrishov med sitt populära äventyrsbad, vilket kan vara en perfekt aktivitet mellan matcher. Har man spring i benen finns Turbo i närliggande Gränbystaden, där det även finns en många butiker, restauranger och en biograf.

Anmälningen är öppen och redan i slutet av april var mer än hälften av platserna bokade!

Anmäl ert lag på cupens hemsida: hagundacupen.cups.nu