#ibsilly
Foto: Patrik Palm
#ibsilly

Strängnäs jättevärvning: Presenterar SSL-stjärna

ANNONS

Innebandymagazinets avslöjande bekräftat: Han skriver på för Strängnäs.

I söndags meddelade Omar Aldeeb att han lämnar Falun, klubben han representerat sedan vårsäsongen 2016/17. Under tiden i Falun var Aldeeb med och tog fyra SM-guld, han hann även med att bli världmästare vid ett tillfälle.

I samband med Aldeebs avsked kunde Innebandymagazinet avslöja hans nästa destination: Moderklubben Strängnäs, som spelar i allsvenskan. 

Under tisdagskvällen så bekräftade också Strängnäs nyheten. 

Omar Aldeeb Foto: Per Wiklund

"Grymt att vi kan plocka hem en spelare som Omar"

– Det ligger helt rätt i tiden. Jag har följt Strängnäs ända sedan jag flyttade till Falun och har alltid haft målet att komma hem. Strängnäs IBK ligger mig varmt om hjärtat och när jag såg hur det såg ut i kvalet så ville jag vara med på tåget. Jag hoppas att jag kan vara den sista pusselbiten som krävs för att ta Strängnäs till SSL, säger Aldeeb till klubbens Instagram.

Johan Jönsson, tränare och sportchef:

– Det är grymt att vi kan plocka hem en spelare som Omar. Jag blir förvånad om något annat lag i serien kan presentera ett så starkt nyförvärv. Från Omar får vi inte bara en kille som kommer att göra många poäng utan också en spelare med massor av erfarenhet som han kan dela med sig av. Det ska bli extremt kul att jobba med Omar

 

 


TV: Vem borde bli utsedd till årets spelare?

SSL-tränarna Bruno Lundberg och Magnus "Binge" Jäderlund tycker till.


Promotion: Nu fyller vi Friends Arena, innebandy-Sverige!

Matchrapporter: Uddamålsseger för Strängnäs som besegrade Lillån IBK Strängnäs kvalklart trots förlust mot Lund Elit Partille tog revansch på Strängnäs Storseger för Strängnäs – 12-6 mot Fristad Dålig första period sänkte Fagerhult Habo

Den här artikeln handlar om: