#ibsilly
Foto: Adam Troy
#ibsilly

Storvreta värvar supertalang: "Viktig kugge i vår generationsväxling"

ANNONS

RIG-stjärnan har skrivit på för Storvreta.

Storvreta har gjort klart med sitt första nyförvärv inför kommande säsong. Från RIG Umeå plockar man in centern Hampus Nydenfeldt, som har Wårgårda IBK som moderklubb. 18-åringen har även spelat för IBK Alingsås.

− Vi är stolta att kunna presentera en viktig kugge i vår generationsväxling. Hampus är en stark och skicklig center som snabbt kommer att komma in i SSL-kostymen. Välkommen till Uppsala och Storvreta IBK, säger klubbens sportsligt ansvarige Henrik Ededahl i ett pressmeddelande.

Hampus Nydenfeldt Foto: Per Wiklund 

Återförenas med guldhjältarna från U19-landslaget

Nydenfeldt har meriter från U19-landslaget, förra året var han med och tog guld i VM – då i samma lag som kommande lagkamraterna Sakarias Ulriksson, och Gabriel Kohonen och Oscar Magnusson Lindholm.

Under säsongens gång så svarade centern för 35 poäng (14+21) för sitt RIG Umeå i allsvenskan.

− Mitt val föll för Storvreta tack vare den känslan som jag fick av både laget och föreningen i stort. Min bild är att hela verksamheten mår bra och att det finns goda möjligheter för mig att utvecklas, säger Hampus Nydenfeldt.

Kontraktet är skrivet på två år.


TV: Vem borde bli utsedd till årets spelare?

SSL-tränarna Bruno Lundberg och Magnus "Binge" Jäderlund tycker till.


Promotion: Nu fyller vi Friends Arena, innebandy-Sverige!

Matchrapporter: Storvreta mästare – vann SM-finalen herr i innebandy mot Pixbo Storvreta segrade och avgjorde mot Växjö Växjö tog sista chansen mot Storvretas Bra läge för Storvreta efter ny seger 2-0 i matchserien efter ny vinst för Storvreta mot Växjö

Den här artikeln handlar om: