Foto: Per Wiklund
#ibsilly
Mr. Silly: Två svenska landslagsspelare byter lag
ANNONS

De senaste heta ryktena från årets silly season från Innebandymagazinets Mr. Silly.

Om bloggen: Mr. Silly är Innebandymagazinets anonyma Silly season-bloggare som gjort stor succé med sin höga träffsäkerhet. Här kommer heta rykten och stoff att behandlas, och man ska som alltid i sillytider ta uppgifterna med en liten nypa salt

Det tog inte 24 timmar ens en gång innan jag är tillbaka med en ny blogg. Igår handlade det mest om SSL Dam och det var flera rykten som jag samlat på mig. 

Men igår kväll fick jag uppgifter som jag inte kan hålla på innan de läcker ut. En av världens just nu bästa spelare kommer att byta lag efter att han spelat klart årets SM-final. 

Världens bästa spelare 2021 Tobias Gustafsson kommer enligt mina uppgifter att lämna SSL efter tre säsonger i Linköping och sju säsonger i Storvreta. Enligt mina källor i Schweiz så är det klart att Gustafsson ansluter till de nykorade mästarna Zug United. Där de två forna Storvretaspelarna Robin Nilsberth och Albin Sjögren spelar.    

 

Men Storvreta ska i sin tur ha gjort klart med en svensk landslagsspelare. Jag skrev förra veckan att Niklas Ramirez lämnar Växjö och flyttar till Stockholm. Då var jag osäker på var han skulle spela men nu säger mina källor att han är klar för Storvreta. 

Men som vanligt i sillytider vet man inte vem som är ens vän eller fiende och om ryktena stämmer eller inte. Men mina källor brukar vara tillförlitliga. Precis som igår säger jag på återseende…


TV: Vem borde bli utsedd till årets spelare?

SSL-tränarna Bruno Lundberg och Magnus "Binge" Jäderlund tycker till.


Promotion: Nu fyller vi Friends Arena, innebandy-Sverige!

    

Den här artikeln handlar om: