JAS-bloggen

H2H med Bohlin/Nilsson: "Har gått upp 06 varje dag i ett halvår"

ANNONS

14.45 smäller det, det vankas final i HJ-klassen. Pixbo mot Thorengruppen, två på förhand topptippade lag. Pixbos Nils Bohlin och TTG:s Tim Nilsson säger följande inför.

Final på schemat - vad tycker ni om turneringen fram tills nu?

Nils: Vi tycker turneringen har varit bra, roligt att möta duktiga lag där alla ger allt för att vinna.

Tim: De har varit många tuffa matcher! Men de är den viktigaste matchen kvar så de finns inget att spara på! 

Ni ställdes ju mot varandra i gruppen. Tankar kring den?

Nils: Vi tänker inte så mycket kring det. Det är en helt annan match med andra förutsättningar och annan miljö. Det spelar inte så stor roll vilka vi hade mött inställningen hade varit den samma hos oss.

Tim: En helt okej match från våran sida dom sköt väldigt mycket utifrån och gjorde även mål därifrån så vi måste sitta i skotten bättre till finalen! 

Semifinalen ni gjorde. Vad tar ni med er från den? 

Nils: Semifinalen var en av våra bättre matcherna denna säsongen, många fokuserade på att göra jobbet defensivt och sätta laget framför jaget.

Tim: Ett stabilt försvarsspel där vi håller dom på utsidan och sitter i skotten men även trycket dit tre bollar men hade även kunnat göra några till 

Vad kommer avgöra finalen?

Nils: Det har jag svårt att svara på just nu men tar det gärna efter matchen. Men det laget som har förberetts sig bäst kommer vinna. Vi har gått upp 06:00 varje dag i ett halvår.

Tim: Den som sätter din sina lägen, även ett bra försvarslägen kommer spela stor roll! Även har orken genom hela matchen

Den här artikeln handlar om: