Per Wiklund.
JAS-bloggen

Västerås obesegrade genom gruppen: "Lite svaga i de första perioderna"

ANNONS

Tidigt under lördagen så skulle de första lagen på HJ-sidan bli klara för kvartsfinalen. Ett av de lagen som var i fokus var Västerås.

Laget som klev in i gruppspelet för att möta Falun, Växjö samt Hagfors/Edebäck. - Nej men kul att möta lite nya lag och så har ju bara möt Hagfors tidigare så vi gick in med en bra känsla i gruppen, säger Olle Ahlfors till bloggen.

Man inledde med att möta Falun, den på förhand tuffaste matchen trodde nog många. Där kunde man vinna med uddamålet efter en svängig historia. - Vi börjar lite knackigt i första sen rycker vi upp oss i andra och gör en helt okej insats.

I match två skulle man möta Växjö, där man länge var i underläge, men kunde sent i period två vända och vinna. - Ja som sagt lite onödigt spännande men vi löser det bra tillslut vi börjar skjuta mer så trillar bollarna in.

Därmed väntade en gruppfinal mot Hagfors, där vinnaren skulle slippa att möta Pixbo i kvartsfinalen. Västerås tog ledningen och hade sedan bra koll på matchen överlag. - Tycker vi stänger ner deras man man bra och så sätter vi dit bollarna när vi får lägen.

Tre vinster i gruppen, hur ser du på gruppspelet?

  • Tycker vi gör det bra överlag lite svaga i första perioderna, men annars gör vi det bra

Pixbo slapp man alltså i kvarten, men istället väntar ett annat starkt lag i form av Team Thorengruppen. - Ska bli otroligt roligt först och främst sen Thoren är ett nytt lag för oss så det ska också bli roligt.

//Rasmus

Den här artikeln handlar om: