JAS-bloggen

KAIS startade starkt - nu väntar favoriten: "Göra det som krävs"

ANNONS

Första gruppen som gick igång på DJ-sidan, var G-gruppen. Där finner vi bland annat KAIS Mora som ett av de fyra lagen.

Utöver KAIS, fanns även Pixbo, Sirius samt Växjö med i gruppen. - Såklart en tuff grupp med tanke på att Pixbo tog silver förra året men vi har laddat upp och förberett oss väl inför detta. Oavsett vilka lag vi möter så kommer vi ge 100%, säger Nathalie Västås till bloggen.

Man skulle i den första matchen ställas mot hemmalaget Sirius, som hade ett visst publikstöd på plats. - Inför matchen mot Sirius pratade vi om att spela tillsammans som ett lag hela matchen. Laget före jaget. Vi peppar varandra genom hela matchen och gör det vi tränat på hela säsongen.

Den blev en mållös period ett, där inget av lagen riktigt kom till sin rätt. - I första perioden kändes det som att nervositeten tog över lite, vi blev lite för passiva i vissa situationer som resulterar i att vi inte spelar det spel vi kan och ska. Vi skapar några lägen framåt men får inte in bollen.

I period två så kunde Västå själv göra 1-0, innan Hannah Kempendahl kunde punktera matchen med ett sent 2-0 mål. - Vi tar nya tag och börjar ta mer avslut vilket resulterar i mål. Nerverna har släppt och vi hjälper varandra mer på planen vilket gör att vi inte behöver stressa iväg bollen lika mycket.


I nästa match som börjar 18.30 så väntar gruppens klara favorit, Pixbo, som vann sin första match bekvämt mot Växjö. - Det kommer bli en tuff match men vi kommer tagga till och göra det som krävs. Alltid kul att få möta ”topplagen”.

//Rasmus

Den här artikeln handlar om: