WARBERG TILLBAKA I SSL
SSL-kval

Magiska scener när Warberg gick upp - "Det vackraste som kunde hända"

ANNONS

Se glädjescenerna efter suddenavgörandet när Warberg besegrade Sundsvall och säkrade en plats i SSL.

Se det avgörande målet och glädjescenerna efter slutsignalen samt intervjuer med Sundsvalls tränare Andreas Asp och segerskytten Zeb Johansson i klippet ovan. 

Warbergikonen Kimmo Eskelinen säger följande till Innebandymagazinet om klubbens avancemang:

– Jag är oerhört glad för killarnas skull, de är så otroligt värda det här efter flera säsongers dominans i Allsvenskan. Att just Zeb Johnsson får skjuta oss upp i SSL var också det vackraste som kunde hända. Han är bokstavligen uppfödd i hallen och har det största blåa hjärtat av alla. Magiskt! 

– För klubben betyder det såklart hur mycket som helst. Vi har en långsiktig plan att slåss om slutspel och medaljer igen, och då är såklart spel i SSL ett bra första steg. Nu ska vi njuta några dagar sen är det stenhårt arbete som börjar för hela organisationen.

 

 

Matchrapporter: Klart nu: Höllviken åker ur serien efter ny förlust Sundsvall FBC utklassade Tyresö Trollbäcken på hemmaplan Tre klara poäng för Warberg mot Nilsby Jens Ohlin i målform när Djurgården vann mot Sundsvall FBC Stort jubel när IBK Dalen säkrade seriesegern med vinst mot Sundsvall FBC

Den här artikeln handlar om: