Notification

Team Kempa anmäler sig till Swedish Floorball Open

Välj ert unika lagnamn, eller få med en sponsor och spela med företagsnamn, när ni anmäler er till sommarens höjdpunkt i Västervik!

Förra sommaren bjöds det på soligt väder när Swedish Floorball Open lockade många kända profiler. På plats fanns ett antal SSL- och landslagsmeriterade spelare, med Kim Nilsson i spetsen, men även andra kända ansikten som Dick Axelsson och Christian “Fimpen” Eklund. Det slogs också rekord i antal deltagande damlag, samtidigt som intresset för ungdomsklasserna växte.

Årets upplaga spelas 3-6 juli och ett av många lag som har anmält sig är Team Kempa från Katrineholm. På Instagram berättar de om sina förväntningar på äventyret, avslöjar ett wildcard, och utmanar Lindås Waves att också anmäla sig.

Precis som för Team Kempa är det en tradition för många lag i turneringen är att fixa en egen sponsor och spela med företagsnamn. I fjol var det exempelvis Täbygänget Light my fire som vann damklassen. Man kan också välja sitt helt unika lagnamn.

Är du redo att bilda ett lag med kompisarna för 3 mot 3-spel utomhus? Mer information och hur du anmäler laget på: swedishfloorballopen.se

Följ SFO på Instagram: @swedishfloorballopen

Är du plusmedlem hos Innebandymagazinet? Då får du 500 kr rabatt på anmälningsavgiften.