Foto: Tero Väisänen och Jonas Ljungdahl
SM-slutspel

Uppgifter: Jesper Sankell missar resten av säsongen

ANNONS

Podcasten uppger att Sankell tvingas till operation – har därmed spelat färdigt för säsongen.

Jesper Sankell slog i år sitt egna poängrekord med en bra marginal. De 30 mål och 33 assist han svarade för i grundserien gjorde också att han vann den totala poängligan i SSL för första gången.

31-åringen inledde också slutspelet bra med sex poäng på tre matcher. Han fick dock lämna den tredje matchen mot Kalmarsund i plågor – se situationen i spelaren ovan –  och har inte spelat sedan dess.

“Vi vet bara att han missar resten av slutspelet”

Nu kommer Smålandspostens innebandypodd Spela eller skjut med uppgifter som säger att Jesper Sankell spelat färdig den här säsongen. I podden så säger de att forwarden röntgade sitt knä i måndags, och att svaret från den undersökningen sedan var negativt – Sankell måste nu opereras.

– Vi vet inte vad det är för operation eller hur långt tid han behöver rehabiltera efter den. Vi vet bara att han missar resten av slutspelet, säger de i podcasten.

Växjö spelar ikväll den andra semifinalen mot Storvreta, detta på hemmaplan. Det blev förlust i den första matchen med 4-3.


TV: Vem borde bli utsedd till årets spelare?

SSL-tränarna Bruno Lundberg och Magnus "Binge" Jäderlund tycker till.


Promotion: Nu fyller vi Friends Arena, innebandy-Sverige!

Matchrapporter: Storvreta segrade och avgjorde mot Växjö Växjö tog sista chansen mot Storvretas Bra läge för Storvreta efter ny seger 2-0 i matchserien efter ny vinst för Storvreta mot Växjö Storvreta vann första matchen mot Växjö

Den här artikeln handlar om: