Notification

Solidsport Floorball Cup, nya cupnamnet i Falun

Namnbyte på populära ungdomscupen: "Väldigt nöjda"

Falun Floorball Cup, som är uppdelad i två perioder med Summer Games i maj och Winter Games i december, har länge haft ett samarbete med Solidsport kring sina webbsändningar. Nu tar man nästa steg genom att byta namn på cupen till Solidsport Floorball Cup.

– Vi har haft ett samarbete med Solidsport under flera år kring våra cuper och matcher och är otroligt glada att kunna bygga vidare på detta, säger Joacim Svensson från IBF Falun och fortsätter:

– Vi har varit väldigt nöjda med den produkten som Solidsport levererat och det gjorde från vårt håll att vi ville fortsätta och utöka samarbetet. Vad det innebär rent konkret är att våra två innebandycuper kommer byta namn till Solidsport Floorball Cup, Summer och Winter Games. Vi ser också mycket fram emot att vara en samarbetspartner i Solidsports satsning på streamingfronten och vara en hjälpande hand i utvecklingen. Vilket gjorde det lätt för oss att säga ja till samarbetet.

Andreas Westerlind på Solidsport:
– Solidsport har haft ett lyckat samarbete med IBF Falun under flera år och vi ser nu fram emot att tillsammans ta nästa steg, både när det gäller föreningen ungdomslag som vi nyligen tillsammans lanserat den egna streamingplattformen IBF Falun Play för, men också när det gäller att fortsätta utveckla deras cuper. Där tar vi nu ett ännu större steg tillsammans och det är med stolthet och ära vi nu får möjligheten att bli ännu mer förknippade med dessa framgångsrika cuper.

– I och med dessa satsningar fördjupar vi vårt samarbete med en av Sveriges ledande innebandyföreningar, med syftet att hjälpa föreningen både utveckla sina sändningar från såväl cuper och föreningen i stort samtidigt som de också ska innebära en ny och viktig intäktskälla för alla deras lag och evenemang.

9-12 maj 2024: Summer Games, mer information på cupens hemsida