Telge-Skoghall 4-6 (0-1 i matcher, bäst av 3)
SSL-kval

TV: Skoghall bara en seger från SSL efter stjärnans show

Frida Swahn med två mål och två assists när Skoghall vann match 1 i SSL-kvalets Play Off 2 mot Telge.

1-1 både i första och tredje perioden, men det var i andra ronden som Skoghall gjorde segerrycket i Västergård Arena. Före detta SSL-stjärnan Frida Swahn gjorde 2-1 bara 27 sekunder in i andra perioden och skulle bli matchens huvudrollsinnehavare då hon låg bakom fyra av Skoghalls totalt sex mål. Då kostade hon också på sig att missa en straff. Nu har Skoghall chansen att avgöra på onsdag inför hemmapubliken i Hammarö Arena.

Se highlights i klippet ovan!

TV: Vem borde bli utsedd till årets spelare?

SSL-tränarna Bruno Lundberg och Magnus "Binge" Jäderlund tycker till.

Promotion: Nu fyller vi Friends Arena, innebandy-Sverige!

Matchrapporter: Västerås IBS vann efter avgörande i tredje perioden mot gästande Telge SIBK Seger för Skoghall i toppmötet med Lillån IBK Stort jubel när Telge SIBK säkrade seriesegern med vinst mot Lillån IBK Klart nu: Västerås IBS åker ur serien efter ny förlust Telge SIBK har fyra raka segrar – vann mot Bergs IK med 8-1