SSL-kval

Highlights: Dalen-Sundsvall 6-1 (SSL-kval)

ANNONS

Dalen med ena foten i SSL efter seger med tennissiffror.

Play Off 2 I damernas SSL-kval inleddes på lördagen och först var det Skoghall som tog kommandot i sin serie mot Telge. Senare kunde Dalen också koppla ett grepp mot Sundsvall när man vann med klara siffror, 6-1, vilket var rättvist sett till spelet då man även hade 31-10 i skott. Fem olika målskyttar hade Umeålaget.

– Jättekul, det har varit så stora delar av säsongen för oss att det har varit väldigt fördelat vilka som har gjort målen. Fantastiskt, säger tränaren Caroline Stattin i Aftonbladets sändning och fortsätter:

– På tisdag är det en helt ny match, ett helt annat golv och helt andra förutsättningar. Där är det som att vi börjar om igen och vi måste tänka på att vara noggranna och göra jobbet hela tiden.

Se highlights i klippet ovan!


TV: Vem borde bli utsedd till årets spelare?

SSL-tränarna Bruno Lundberg och Magnus "Binge" Jäderlund tycker till.


Promotion: Nu fyller vi Friends Arena, innebandy-Sverige!

Matchrapporter: Sundsvalls IBF vann mot IBK Luleå Emma Sarkkinen het när IBK Dalen besegrade Örnsköldsvik IBF IBK Dalen säkrade seriesegern efter 6-5 mot RIG Umeå Emilia Andersson tvåmålsskytt för IBF Dalen i segern mot Sundsvalls IBF Sundsvalls IBF segrade i toppmötet mot IBK Dalen

Den här artikeln handlar om: