Allsvenskt kval

TV: Dramatiska straffläggningen i kvalet till allsvenskan

Se alla sju straffar mellan Hovshaga och Fagerhult Habo från play off 2 till allsvenskan.

Fagerhult Habo vann sin hemmamatch med 9-6. I helgen kvitterade Hovshaga till 1-1 i matcher efter straffdramatik.

Noah Alex kvitterade till 5-5 i tredje perioden på straff och med en minut kvar av sudden så missade samma Alex även en straff och matchen fick till slut avgöras på just straffar.

Där gjorde först Fagerhults William Snäll mål innan Noah Alex la sin tredje straff för dagen och denna gången satte han sin tredje variant. Sedan skjuter Fagerhults kommande två straffskyttar i stolpen medans Hovshagas skyttar sätter sina straffar.

Markus Eriksson missar sedan Fagerhults fjärde straff och Hovshagas målvakt Hampus Svensson blir matchhjälte utan att ha räddat en enda straff. Men Svensson satt rätt på alla straffar och såg till att det inte fanns någon lucka kvar för bollen mellan honom och stolpen.

Nu väntar en tredje och avgörande match om play off 3 biljetten på lördag i Habo Arena.