KVAL MOT ALLSVENSKAN
Bilder: Innebandy.tv
Allsvenskt kval

TV: Här tar Hässelby greppet om kvalserien mot Djurgården

ANNONS

Vände 0-2 till 7-3 på bortaplan i kvalet mot allsvenskan.

Djurgården slutade sexa i allsvenskan norra medan Hässelby kom tvåa i division 1 östra svealand. Igår möttes lagen i första playoff 2-matchen, bäst av tre, i kvalet mot allsvenskan. Djurgården hade ledningen med 2-0 efter första perioden men period 2 och 3 skulle Hässelby vinna med totalt 7-1, och matchen med 7-3. Nu är Hässelby bara en vinst ytterligare ifrån det sista kvalsteget, playoff 3.

Se highlights i klippet ovan! 


TV: Heta scener när Sundsvall slår ut Visby i SSL-kvalet

Det blev en ny Sundsvallseger mot Visby, nu väntar kvalfinal mot Warberg.


Promotion: Nu fyller vi Friends Arena, innebandy-Sverige!

Matchrapporter: Djurgården måste kvala efter oavgjort mot Skälby Hässelby klart för kval till Allsvenskan Jens Ohlin i målform när Djurgården vann mot Sundsvall FBC Svårstoppade Hässelby fortsätter vinna – 10-5 mot Täby FC Djurgården segrare hemma mot Sirius

Den här artikeln handlar om: