Pixbo-Linköping 4-6 (2-1 i matcher)
Artikelfoto: Expressen och Per Wiklund
SM-slutspel

Linköping med drömmål mot Pixbo – se alla höjdpunkter

ANNONS

Östgötarna reducerade i matchserien efter att ha vunnit borta med 6-4.

Inledningsvis fick vi se två Pixbo-segrar i kvartsfinalserien mot Linköping, men under tisdagskvällen så reducerade de sistnämnda till 1-2 i matcher. Man besegrade Pixbo på bortaplan med 6-4, bland annat efter ett äkta hattrick av Kim Varga – du kan se alla matchens höjdpunkter i spelaren ovan.

– Riktigt usel insats från vår sida idag, bara att ladda mot fredag, sa Pixbos tränare Patric Löfborg till Innebandymagazinet efter matchen.

Linköpings mål vaktades för dagen av nödlösningsreserven Gustav Jansson, som kom in och gjorde en storstilad insats i målet.  

– Vi är bättre. Vi gör det vi ska. Vi går lite rakare på kasse och får lite mer mål. De gör ett jävla hästjobb framför mål åt mig, det är därför vi vinner, sa Jansson till Innebandymagazinet efter matchen. 

Du kan se hela intervjun med Jansson i spelaren nedan.

Matchrapporter: Storvreta mästare – vann SM-finalen herr i innebandy mot Pixbo Pixbo lyckades vinna mot IBF Falun IBF Falun reducerar serien mot Pixbo Pixbo tog ny seger mot IBF Falun IBF Falun vann tredje matchen – reducerar serien mot Pixbo

Den här artikeln handlar om: