SM-slutspel

TV: Oväntade matchhjälten för Linköping - "Behövde en backup"

ANNONS

Förstamålvakten Leo Torell Hagström saknades. Då kallade Linköping in Gustav Jansson, som gjorde succé.

Gustav Jansson har bara spelat några få matcher i allsvenskan med Hovslätt den här säsongen. Senast han huserade på högsta nivå var i Linköping förra säsongen. Ikväll fick han en möjlighet att ta plats på den stora scenen igen och då tackade inte målvaktsprofilen nej. Med sina 86,2 i räddningsprocent var han starkt bidragande till att Linköping lyckades vinna med 6-4 mot Pixbo och reducera till 1-2 i matcher. Se klippet ovan!


TV: Här hyllas Mattias Samuelsson med #13 i taket

Storvreta har hissat nummer 13 i taket i IFU Arena tillsammans med Jesper Berggrens #21 och Hannes Öhmans #14.


Promotion: Nu fyller vi Friends Arena, innebandy-Sverige!

Matchrapporter: Pixbo säkrade segern i matchserien mot Linköping Pixbo tog ny seger mot Linköping Linköping vann tredje matchen – reducerar serien mot Pixbo Pixbo tog ny seger i serien mot Linköping Bra start för Pixbo efter seger mot Linköping i första matchen

Den här artikeln handlar om: