Artikelfoto: Tero Veisänen och Jonas Ljungdahl/Bildbyrån
SM-slutspel

Så är statusen på Jesper Sankell efter skadan

ANNONS

Sportchefens besked: "Blir ju rädd när det hugger till"

Växjö har fått en tung start på årets SM-slutspel. Man gick in som favoriter i kvartsfinalserien mot rivalen Kalmarsund men ligger nu under med 1-2 efter att ha förlorat båda sina hemmamatcher.

Igår blev det förlust med 6-10 och man fick dessutom klara sig utan storstjärnan Jesper Sankell i slutperioden, som skadade knäet när några minuter återstod av andra perioden. Han fick därefter ledas av planen i smärtor.

Du kan se situationen när Sankell skadade sig i spelaren ovan.

Erik Eskils, sportchef i Växjö, uttalade sig om Sankell efter matcher i en intervju med Smålandsposten.

– Det är ingen större fara. Han blev rädd och klev av. Han ligger inne i omklädningsrummet med kyla på knät, sa han till Smålandsposten.

Han trodde också att Sankell skulle kunna finnas med i morgondagens fjärde kvartsfinal.

– Jag är helt övertygad. Nu ligger han där inne och vilar. Det är ofta så med de här knäskadorna att man blir rädd när incidenten är. Det är ingen tvekan om att det small och att han kände av det. Men jag är övertygad om att han är tillbaka, säger Eskils till Smålandsposten.

Sportchefen: "Blir ju rädd när det hugger till"

Under gårdagskvällen så publicerade Expressen en artikel där Eskils gett nya kommentarer, detta i ett sms där det stod följande:

”Undersökningarna visade ingenting. Han har ju lite historik med knän så han som många andra blir ju rädd när det hugger till".

Innebandymagazinet var tidigare under dagen i kontakt med Eskils, men han meddelade då att det inte finns något nytt att berätta. 


TV: Här hyllas Mattias Samuelsson med #13 i taket

Storvreta har hissat nummer 13 i taket i IFU Arena tillsammans med Jesper Berggrens #21 och Hannes Öhmans #14.


Promotion: Nu fyller vi Friends Arena, innebandy-Sverige!

Matchrapporter: Storvreta segrade och avgjorde mot Växjö Växjö tog sista chansen mot Storvretas Bra läge för Storvreta efter ny seger 2-0 i matchserien efter ny vinst för Storvreta mot Växjö Storvreta vann första matchen mot Växjö

Den här artikeln handlar om: